Αρης : Προς Τουρκία ο Αλί Ντεμ

Αρης : Προς Τουρκία ο Αλί Ντεμ

Ο Αλί Ντεμ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί ως δανεικός σε ομάδα της Τουρκίας, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη έχει δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι Αλί Ντεμ και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ακη Μάντζιου και όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθούν δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Αλί Ντεμ βρίσκεται αναμένεται να μετακομίσει στην Τουρκία για να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό Βόλου.

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή ο Αρης παραχώρησε τον Τόνι Ντάτκοβιτς στην Καρταχένα ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς του παίκτη, εάν οι Ισπανοί μείνουν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Κροάτη στόπερ.

Οι άνθρωποι του Αρη συνεχίζουν τις επαφές και για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ακη Μάντζιο για τη φετινή σεζόν, με τους Αλί Ντεμ και Παναγιώτη Τσαγκαλίδη να είναι πολύ κοντά στον δανεισμό τους σε ομάδα της Τουρκίας και στον Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ