Τζέγκο : «Ειμαστε πανέτοιμοι για το ντέρμπι»

Τζέγκο : «Ειμαστε πανέτοιμοι για το ντέρμπι»

Ο Αυστραλός μέσος εξέφρασε την ανυπομονησία του για την αυριανή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Άρη είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA o Τζέιμς Τζέγκο. Ο Αυστραλός μέσος εξέφρασε την ανυπομονησία του για το ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν δύσκολο λόγω του αγωνιστικού χώρου. Χάσαμε δύο βαθμούς αλλά πλέον σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ».

Για την πίεση που υπάρχει λόγω της σημασίας του αγώνα: «Υπάρχει η πίεση που βάζουμε εμείς στους εαυτούς μας. Έχουμε καλή και δυνατή ομάδα. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς δημιουργούμε την πίεση. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι».

Για τον αντίπαλο: «Εχει καινούργιο προπονητή αλλά δεν μας απασχολεί. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ στην άμυνα. Θα έχει δύναμη και πάθος. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτές».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Ειναι ομάδα με ποιότητα η ΑΕΚ. Μπορεί να βγάλει έναν παίκτη και να τον αντικαταστήσει με ισάξιο του. Παίζουμε όμως στην έδρα μας, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ