Φορτούνης – Βαλμπουενά: Σκέψεις Μαρτίνς για… δύο «μαέστρους» στην Τούμπα!

Φορτούνης – Βαλμπουενά: Σκέψεις Μαρτίνς για… δύο «μαέστρους» στην Τούμπα!

Ο Μαρτίνς σκέφτεται για βασικούς τους Βαλμπουενά και Φορτούνη στην Τούμπα. Το κλειδωμένο 4-2-3-1 και τα άλλα πρόσωπα της 11αδας.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με το πληρέστερο, ακριβότερο και πολυπληθέστερο ρόστερ από κάθε άλλη στην Ελλάδα. Είναι η ομάδα που επένδυσε δεκάδες εκατομμύρια και αύξησε το μπάτζετ της ακόμη και εν μέσω κορωνοϊού, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δεδομένες δυσκολίες που θα προέκυπταν, τόσο από τον κορωνοϊό όσο και από το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι μία από τις πλέον καταπονημένες ομάδες στην Ευρώπη. Μια ομάδα που παίζει συνεχόμενα παιχνίδια από τον Ιούλιο του 2019, χωρίς σταματημό και με λιγότερες από 20 ημέρες διακοπές, σε όλο αυτό το διάστημα!

Τα δύο προβλήματα που προέκυψαν πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπορεί να είναι σημαντικά, αλλά δεν αντιμετωπίζονται ως «καταστροφή». Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει στη διάθεσή του για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας (19:30, NS1) τον Μπρούμα και τον Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι θα ξεκινούσαν βασικοί εάν δεν έπρεπε να μείνουν πίσω λόγω κρυολογήματος και έντονων συμπτωμάτων, αλλά ήδη ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει τους αντικαταστάτες του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα συνολικά σχέδια του Μαρτίνς για την αναμέτρηση της Τούμπας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έκανε χθες μια δοκιμή που δείχνει τις διαθέσεις και τα πλάνα του. Κατ’ αρχάς, ο Ζοσέ Σα είναι μια χαρά και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, δεξιά θα πάρει θέση ο Ραφίνια, ο Σεμέδο θα έχει παρτενέρ τον Μπα, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ θα αγωνιστεί στο αριστερό «φτερό».

Ο Μαρτίνς δεν θα αλλάξει το 4-2-3-1 και αυτό σημαίνει ότι για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι θα δούμε το δίδυμο Εμβιλά, Καμαρά στη μεσαία γραμμή, αν και πλέον ο Μπουχαλάκης είναι καλά και πιο ξεκούραστος. Παρά ταύτα οι δύο γαλλόφωνοι μέσοι του Ολυμπιακού έχουν «δέσει» εξαιρετικά και αποτελούν ιδανική υποστηρικτική δύναμη πίσω από τον Φορτούνη, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, στη θέση «10», όπως έδειξε χθες ο Πορτογάλος τεχνικός.

Βασικός, όμως, ενδέχεται να ξεκινήσει και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μπορεί να μην είχε την καλύτερη απόδοση στο Αγρίνιο, αλλά βρήκε τον τρόπο και την… ασίστ (της χρονιάς) για να γίνει σημαντικός. Και όπως φάνηκε στη χθεσινή δοκιμή ίσως ξεκινήσει αγωνιζόμενος ως δεξιός εξτρέμ. Μπροστά από τον «Ράφι».

Αριστερά ο Μάριος Βρουσάι φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη από τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς, ενώ στην επίθεση η θέση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί των 14 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν αμφισβητείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ