ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Έφτασε η ημέρα για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1! Μία αγωνιστική η οποία ολοκληρώνεται με ντέρμπι και συγκεκριμένα την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τους Πειραιώτες στην Τούμπα, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 10 βαθμοί στον πίνακα του πρωταθλήματος! Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μία πολύ καλή συνέπεια στα παιχνίδια του και έχει καταφέρει να ξεφύγει στην κορυφή στους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ που είναι τρίτος και στους οκτώ από τον Άρη, ο οποίος είναι δεύτερος. Όσον αφορά την 4η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είναι στο +11!

Στο αγωνιστικό κομμάτι δε λείπουν τα προβλήματα και για τις δύο ομάδες. Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους δύο βασικούς του Χολέμπας, Μπρούμα, οι οποίοι παρουσίασαν συμπτώματα κρυολογήματος και έμειναν εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αντιθέτως, στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σεμέδο από τιμωρία, αλλά και του Μπουχαλάκη από τραυματισμό.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή του τον Γιαννούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ένιωσε όμως καλύτερα και έτσι μπήκε στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming |

Μαρτίνς: «Παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι που δίνει τρεις βαθμούς, έχουμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα, ωστόσο εμείς πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξεχωρίζω την ομαδική ποιότητα του ΠΑΟΚ, έχει καλούς παίκτες πριν δύο χρόνια πήρε το πρωτάθλημα, άρα έχει την ψυχολογία του πρωταθλητή, οπότε δεν θα ξεχωρίζω κάποιον παίκτη, αλλά όλη την ομάδα που θα θέλει να κερδίσει το παιχνίδι. Νομίζω ότι θα παίξει ρόλο ότι είναι ντέρμπι, υπάρχει ποιότητα, αλλά θα κερδίσει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη, θα πρέπει να θυμάται η ομάδα μας ποιοι είμαστε και τι ζητάμε στο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σίγουρα κάποιες στιγμές οι ομάδες πότε είναι καλά και πότε όχι, όμως εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε και είμαστε δίκαια εδώ που είμαστε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σε ερώτηση αν μία νίκη ουσιαστικά τελειώσει το πρωτάθλημα υπέρ του Ολυμπιακού, απάντησε: «Σίγουρα οι βαθμοί στην Τούμπα είναι σημαντικοί καθώς είναι ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Είτε οι νίκες είτε οι ήττες έχουν τη δική τους σημασία. Είχαμε χάσει πριν δύο χρόνια και χάσαμε το πρωτάθλημα, πέρσι κερδίσαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να είμαι παθιασμένοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε τι θέλουμε στο παιχνίδι».

Σνάουτσνερ: «Θα παίξει ρόλο η καρδιά που θα βγάλει η ομάδα»

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ μίλησε ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τονίζοντας: «Είμαστε καλά, η ομάδα είναι καλά. Νομίζω πως περάσαμε λίγο δύσκολα την προηγούμενη εβδομάδα με τα δύο αποτελέσματα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για μας, ειδικά πριν από έναν αγώνα, όπως είναι αυτός με τον Ολυμπιακό και μας περιμένει τώρα ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας και για τον κόσμο μας. Από τη μια πλευρά είναι απλά ο επόμενος αγώνας αλλά ναι, ξέρουμε κι εμείς κι οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος πως είναι διαφορετικό ματς. Είναι ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό, ντέρμπι, πολλή ένταση, ένα ντέρμπι μεταξύ των κορυφαίων στην Ελλάδα. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω στους παίκτες σχετικά. Είναι ποδοσφαιριστές που ξέρουν τί σημαίνει ένα τέτοιο ματς κι είμαστε έτοιμοι. Ό,τι και να πούμε είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή τώρα, δεν έχει χάσει – ακόμη – παιχνίδι. Εντάξει, έχουμε σεβασμό, αλλά νομίζω ποιότητα διαθέτουμε κι εμείς, το μόνον παραπάνω που πρέπει να έχουμε αύριο κι ελπίζω να το έχουμε είναι καρδιά. Η καρδιά είναι αυτήν που πρέπει να παίξει και παίζει μεγάλο ρόλο για μας και περιμένουμε αύριο μεγάλη αντίδραση από τους παίκτες και σαν ένταση και σαν ποιότητα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Περιμένουμε να κάνουμε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ