Δύο ματς… φωτιά για την τετράδα του πρωταθλήματος

Δύο ματς… φωτιά για την τετράδα του πρωταθλήματος

Το ντέρμπι στην Τούμπα και η μεγάλη μάχη στο Βικελίδης θα κρίνουν πολλά όσον αφορά την τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, Άρης-ΑΕΚ. Δύο μεγάλες αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη που θα κρίνουν πολλά ως προς τη συνέχεια του εφετινού πρωταθλήματος.

Και τα δύο ματς είναι εξ αναβολής, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ και το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να παίζουν τα τελευταία τους… χαρτιά.

Μια τελευταία ζαριά είναι το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας για τους «ασπρόμαυρους». Μια τελευταία ζαριά είναι και η αυριανή μάχη του Κλεάνθης Βικελίδης για τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτά τα δύο ματς ενδέχεται να αλλάξουν τελείως το τοπίο στην πρώτη τετράδα της εφετινής Superleague. Τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά από 15 αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτος με 41 βαθμούς, ο Άρης είναι στη δεύτερη θέση με 33 πόντους, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στους 31 και την ΑΕΚ στους 30.

Ο 2ος με τον 4ο είναι σε απόσταση… αναπνοής και τα αποτελέσματα των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων μπορεί να φέρουν ανακατατάξεις στην τετράδα. Για παράδειγμα, αν η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν επικρατήσει απόψε (19:30) των «ερυθρολεύκων» και η Ένωση φύγει αύριο (14/1) με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της από τη Θεσσαλονίκη, τότε ξαφνικά θα βρεθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεδομένα, οι δυο μάχες της Θεσσαλονίκης θα κρίνουν πολλά και θα διαμορφώσουν διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα. Βεβαίως, οι «ασπρόμαυροι» παίζουν και την τελευταία τους… παρτίδα αναφορικά με το πρωτάθλημα. Αν το ματς γείρει προς την πλευρά τους, τότε είναι ακόμα ζωντανοί. Αν όμως, το ντέρμπι βαφτεί «ερυθρόλευκο», τότε η κατάσταση θα μοιάζει μη αναστρέψιμη και με την ομάδα του Γκαρσία πλέον στον… τοίχο.

Αναμφίβολα, οι δύο αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Το βράδυ της Πέμπτης, δεν αποκλείεται να έχουμε διαφορετική εικόνα στο βαθμολογικό ταμπλό, με τις μονομαχίες των τεσσάρων ομάδων να παίζουν τον ρόλο τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ