Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη κάνει πολιτική με πανό στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη κάνει πολιτική με πανό στην Τούμπα

Το φαινόμενο είναι εδώ και χρόνια γνωστό. Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός ανεβαίνει να αγωνιστεί στην Τούμπα. Φέτος έγινε ακόμα και σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Καμία έκπληξη...

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Προφανώς δε θα είναι και η τελευταία. Αυτή μοιάζει έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια να είναι η πολιτική της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα. Όποτε ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, απλώνονται στις κερκίδες της Τούμπας πανό με πολιτικά μηνύματα. Με περιεχόμενο που έχει να κάνει με κυβερνήσεις, υπουργούς, πολιτικούς. Με περιεχόμενο υβριστικό και… απειλητικό.

Κάνει εντύπωση γιατί το φετινό ντέρμπι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Κι όμως, η Τούμπα είναι γεμάτη και πάλι με πανό. Ρητορικά τα παρακάτω ερωτήματα.

Πως αναρτήθηκαν τα πανό;

Ποιοι τα έβαλαν;

Ποιοι έδωσαν εντολή να τοποθετηθούν σε θέσεις που τα βλέπει όλη η Ελλάδα;

Που είναι η αστυνομία να κάνει ελέγχους για το ποιος τηρεί τα μέτρα και ποιος όχι;

Η Τούμπα εδώ και χρόνια είναι ένα… ξέφραγο αμπέλι. Έχουμε δει να πηδάνε οπαδοί χωρίς εισιτήρια, να γίνονται ντου στη φυσούνα, να την πέφτουν σε διοικητικούς παράγοντες του Ολυμπιακού. Έχουμε δει να εκσφενδονίζονται αντικείμενα από τις θύρες των επισήμων, από οπαδούς γνωστούς στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Η Τούμπα επί διοίκησης Ιβάν Σαββίδη κάθε χρόνο εκπλήσσει όλο και περισσότερο. Δυσάρεστα. Στέλνοντας πολιτικά μηνύματα, υβρίζοντας, απειλώντας. Με τις ευλογίες της διοίκησης του Ιβάν και των υπολοίπων, που μένουν απλά να κοιτούν, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να το σταματήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ