Ρέαμπτσιουκ : «Θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος»

Ρέαμπτσιουκ : «Θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος»

Ο Μολδαβός μπακ μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστική της Superleague.

Ο Μολδαβός μπακ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 45άλεπτο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι απογοητευμένοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος, κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα ως το τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το που δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός: «Δυστυχώς δεχθήκαμε πρώτοι στο γκολ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις βαθιές μπαλιές και τα άκρα».

Για το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ από σέντρα: «Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, ίσως έφταιξε και ο άνεμος που μας δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι».

Για το πως αισθάνθηκε στο πρώτο του ντέρμπι: «Είχα στην καριέρα μου κι άλλες δύσκολες εβδομάδες. Πρέπει να προσαρμοστούμε γιατί ακολουθούν παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ