Πασχαλάκης, η επιλογή του Γκαρσία που δεν βγαίνει

Πασχαλάκης, η επιλογή του Γκαρσία που δεν βγαίνει

Η έξοδος του 32χρονου γκολκίπερ στο γκολ του Ολυμπιακού και τα συνεχόμενα γκολ που δέχεται στο πρωτάθλημα, δεν δικαιώνουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Μία από τις πρώτες αγωνιστικές τομές του Πάμπλο Γκαρσία, όταν αντικατέστησε τον Άμπελ Φερέιρα, ήταν η αλλαγή στην εστία. Ο Ουρουγουανός άφησε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς στον πάγκο και επανέφερε στην ενδεκάδα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αρχικά, ο Πασχαλάκης φάνηκε να δικαιώνει την επιλογή του Γκαρσία. Ο 32χρονος γκολκίπερ διατήρησε το «μηδέν» στα τρία πρώτα ματς που έπαιξε: με Λαμία και Αστέρα Τρίπολης στη Superleague και με τη Γρανάδα στο φινάλε των ομίλων του Europa League.

Όμως, η πραγματικότητα ήταν αμείλικτη για τον Γκαρσία και τον Πασχαλάκη… Στις επόμενες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Πασχαλάκης έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του σε κάθε ματς.

Αυτά είναι τα:

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1
Λάρισα – ΠΑΟΚ 1-1
Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2
ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος 3-1
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1

Ασφαλώς, το αποκορύφωμα ήταν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ίνγκασον, αλλά εν τέλει δέχτηκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Μπα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Σε μία φάση που ο Πασχαλάκης βγήκε από την εστία του με λάθος τρόπο και έχασε την τροχιά της μπάλας, αφήνοντας τον αμυντικό του Ολυμπιακού να σκοράρει ανενόχλητος. Και μάλλον τον Πάμπλο Γκαρσία να αναρωτιέται αν έχει επιλέξει σωστά για τον «No1»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ