ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming: Άλλο ένα ντέρμπι σε εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα και αυτό το ματς είναι στη Θεσσαλονίκη! Μόλις μία ημέρα μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ, απόψε στις 19:30.

Ένα ματς σημαντικό βαθμολογικά το οποίο αφορά και τους δύο αντιπάλους της Τετάρτης Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Από τη μία τον Ολυμπιακό γιατί θα μάθει αν θα έχει αυξήσει και άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο Άρη ή θα μειωθεί ή θα διατηρηθεί. Από την πλευρά της η ΑΕΚ αυτό που θέλει είναι να πλησιάσει Άρη και ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως ο Άρης είναι στη 2η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ στην 4η με 30.

Δε λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα και για τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του τον Φακούντο Μπερτόγλιο ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν υπολογίζεται και ο τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα. Αντιθέτως για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοφερμένος Νικόλας Ιωάννου, ενώ επέστρεψε στη δράση και ο Κάτσε.

Την αποστολή αποτελούν οι Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπεζ, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Ξαντέ Σίλβα, Τζέγκο, Κάτσε, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Όσον αφορά τον Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, μπορεί να υπολογίζει τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming | Χωριανόπουλος: «Το κίνητρο είναι μεγάλο»

Δηλώσεις για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, έκανε ο βοηθός προπονητή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Ο στενός συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, δήλωσε: «Το κίνητρο του κάθε ποδοσφαιριστή είναι μεγάλο. Σεβόμαστε την ΑΕΚ έχει ποιότητα έχει νέο προπονητή, όμως η ομάδα μας έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Η ΑΕΚ έχει βελτιωμένη αμυντική λειτουργία στα τελευταία ματς. Δέχεται λιγότερες φάσεις. Έχει άξιο ρόστερ που μπορεί να γυρίσει ματς. Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Εμείς όμως υπερτερούμε σε ρόστερ και ποιότητα. Ανεξαρτήτου αντιπάλου, είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε μεγάλο ρόστερ και θέλουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Χιμένεθ: «Να μπούμε και να δείξουμε τι θέλουμε»

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, σχολίασε: «Όταν κερδίζεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όσο για τον επόμενο αγώνα, παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι μια συνεχής διαδικασία με διαδοχικά παιχνίδια. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά. Το παιχνίδι αυτό είναι άλλη μια πιθανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις υψηλότερες θέσεις. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες και να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ