Ξεκάθαρος ο Ντρεοσί σε Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη: «Δεν… ξεπουλάμε, σας υπολογίζουμε»

Ξεκάθαρος ο Ντρεοσί σε Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη: «Δεν… ξεπουλάμε, σας υπολογίζουμε»

Το έντονο ενδιαφέρον για Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη από το εξωτερικό, το... ξεκαθάρισμα του Ντρεοσί σε παίκτες και συλλόγους και ο Βασίλης Ζαγαρίτης που βλέπει... Καμπιονάτο. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «10».

Ημέρες ενδιαφέροντος που σε ορισμένες περιπτώσεις έχει μετουσιωθεί σε προτάσεις προς τους νεαρούς του ποδοσφαιριστές περνάει ο Παναθηναϊκός. Το… γκελ που κάνουν σε ομάδες του εξωτερικούς παίκτες με προοπτική, όπως ο Εμμανουηλίδης και ο Μπουζούκης, ήταν αναμενόμενο να μετουσιωθεί κάποια στιγμή και σε προτάσεις. Αλλά οι πράσινοι, παρά το γεγονός πως δυσκολεύονται να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή λόγω και των οικονομικών τους, δε δείχνουν την παραμικρή διάθεση να… ξεπουλήσουν.

Αυτή άλλωστε είναι και η λογική του Πιέρ Ντρεοσί. Με αυτό το σκεπτικό δούλευε σε όσους συλλόγους έχει αναλάβει παρόμοιο πόστο με αυτό που έχει στον Παναθηναϊκό. Ο κάθε παίκτης έχει την τιμή του. Αλλά αυτή η τιμή ορίζεται από το κλαμπ στο οποίο ανήκει. Με βάση μια σειρά από δεδομένα.

Και ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή παιδιά που αύριο μπορεί να φέρουν πολύ μεγαλύτερες προτάσεις. Και να επωφεληθούν όλοι απ’ αυτές. Αυτό διεμήνυσε και στις συζητήσεις που είχε με την πλευρά των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη, για τους οποίους προέκυψε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού τις τελευταίες μέρες.

«Δεν έχουμε σκοπό να σας πουλήσουμε σε τιμές χαμηλότερες απ’ αυτές που αξιολογούμε. Δεν… ξεπουλάει ο σύλλογος. Είστε το παρών και το μέλλον της ομάδας, υπολογίζεστε κανονικά από όλους μας και μόνο σε μια σωστή τιμή θα μπορούσαμε να συζητήσουμε το οτιδήποτε με τον οποιονδήποτε σύλλογο».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γάλλος στους παίκτες, αλλά και στους συλλόγους οι οποίοι φέρονται να έχουν προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό και να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Σύλλογοι από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Τουρκία.

Ο Ντρεοσί έχει τονίσει και στα υψηλότερα διοικητικά στελέχη πως στα χέρια του Μπόλονι οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν… limit up σύντομα. Από τα χέρια του Ρουμάνου, άλλωστε, έχουν… ξεπεταχτεί ποδοσφαιριστές που πια ανήκουν στην ποδοσφαιρική ελίτ.

Η περίπτωση Ζαγαρίτη

Εντελώς διαφορετική φυσικά είναι η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Παναθηναϊκός πλέον δεν έχει κανένα λόγο όσον αφορά τις αποφάσεις του. Έκανε την πρόταση ανανέωσης που θεωρούσε πιο καλή και περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, τα σενάρια θέλουν την Πάρμα όχι μόνο να ασχολείται μαζί του, αλλά να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία. Και να επιθυμεί να τον πάρει από τώρα, δίνοντας ένα μικρό αντίτιμο στον Παναθηναϊκό.

Κάτι που προς το παρών τουλάχιστον και σε ότι έχει να κάνει με επαφές Πάρμα – Παναθηναϊκού, δεν επιβεβαιώνεται από στελέχη του συλλόγου, πλην όμως αυτό δε σημαίνει πως οι Ιταλοί δεν έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και δεν έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ