Καραπαπάς : «Κλίση θα έχει η Τούμπα όταν θα σας κυνηγάνε σε λίγο καιρό…» (pics)

Καραπαπάς : «Κλίση θα έχει η Τούμπα όταν θα σας κυνηγάνε σε λίγο καιρό…» (pics)

Ηχηρή απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά σε όσους προσπάθησαν για μια ακόμα φορά να κάνουν το άσπρο - μαύρο και να παρουσιάσουν τα γεγονότα όπως τους βολεύει.

Να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις προσπάθησαν για μια ακόμα φορά οι… γνωστοί – άγνωστοι υποστηρικτές της «εξυγίανσης», με αφορμή το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά, όμως, να τους απαντάει με αναρτήσεις του στα social media.

«ΝΑΝΟΙ… Ρε Καρλότα, ποια Τούμπα έχει κλίση; Κλίση θα έχει όταν θα σας κυνηγάνε σε λίγο καιρό και θα γλιστράτε στο φεύγα για να γλιτώσετε…», ανέφερε αρχικά ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στη συνέχεια έκανε και νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε:

«Στο σάιτ τα γιουσουφάκια ξεσαλώνουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει διαφορά, κάτι που υποστήριξε και ο Τσε από τα Lidl… Ένας άλλος γράφει ότι έχει χρόνια να δει τέτοια ισοπέδωση!!! Εσείς μπορεί να γελάτε αλλά αυτοί κάνουν σέρβις. Προσπαθούν να πείσουν τα πρόβατα γιατί μετά το τελευταίο κύμα κραξίματος φοβούνται για τις κουτάλες τους μην αδειάσουν από ζουμάκι… Απλό είναι…».

Δείτε τις αναρτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ