Απόλυτη επιβεβαίωση για Γιαννούλη: Φεύγει άμεσα δανεικός στη Νόριτς

Απόλυτη επιβεβαίωση για Γιαννούλη: Φεύγει άμεσα δανεικός στη Νόριτς

Ο Γιαννούλης ζήτησε να φύγει από τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος λέει το «ναι» στη Νόριτς για την αποχώρησή του. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του deal.

Από νωρίς to10.gr ενημέρωσε για τις πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης του Δημήτρη Γιαννούλη και της πρότασης της Νόριτς για την απόκτησή του. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρχικά να κάνει «παζάρια» και να μην απαντήσει θετικά στην αγγλική ομάδα, αλλά η αδιάλλακτη στάση του παίκτη και η ξεκάθαρη απαίτησή του να φύγει, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Θεσσαλονικείς.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες: Η μετακίνηση του Γιαννούλη στη Νόριτς όχι μόνο θα ολοκληρωθεί, αλλά θα ολοκληρωθεί και άμεσα. Ισως και την Παρασκευή. Καθώς η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και περίμενε την ολοκλήρωση των επαφών με τον ΠΑΟΚ, για να ταξιδέψει άμεσα στο Νησί ο διεθνής μπακ.

Μετά την τοποθέτηση του Γιαννούλη ότι δεν θέλει να μείνει και ότι θεωρεί πως ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ έκλεισε, η διοίκηση του Δικεφάλου αποφάσισε να ενδώσει στις πιέσεις των Αγγλων και μπήκε στην τελική ευθεία των συζητήσεων.

Οπως προκύπτει από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, η συμφωνία με τη Νόριτς είναι σχεδόν δεδομένη, πλέον. Μια συμφωνία που θα αφορά εξάμηνο δανεισμό, με ενοίκιο ένα ποσό που ίσως πλησιάζει το εκατομμύριο, αλλά θα περιλαμβάνει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 6.000.000 €, σε περίπτωση που τα «καναρίνια» πάρουν την άνοδο για την Premier League.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι ο ΠΑΟΚ ισχυρίζεται πως θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης που αναμένεται να φτάνει το 20%. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους Αγγλους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το ποσοστό θα είναι 10% και θα αφορά χρήματα που θα προκύψουν από πιθανή πώληση του Γιαννούλη, πάνω από το τελικό ποσό που θα πληρώσει η αγγλική ομάδα.

Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει άμεσα. Με τον Γιαννούλη να είναι με το διαβατήριο στο χέρι. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ χάνει έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του. Και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ