Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Χέντερσον

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Χέντερσον

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ δεκατριών (!) ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 20χρονο τερματοφύλακα που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, για τον 20χρονο τερματοφύλακα που είναι διεθνής με την U21 της Αγγλίας και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρονται 14 ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι μία εξ […]

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μεταξύ δεκατριών (!) ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 20χρονο τερματοφύλακα που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, για τον 20χρονο τερματοφύλακα που είναι διεθνής με την U21 της Αγγλίας και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρονται 14 ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι μία εξ αυτών! 

Ειδικότερα ο λόγος είναι για τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Γουότφορντ, Στόουκ, Γουέστ Μπρομ, Σαουθάμπντον, Γουλβς, Νότιγχαμ Φόρεστ, Άστον Βίλα, Μπενφίκα, Ουντινέζε και οι «ερυθρόλευκοι», ενώ επίσης οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν φανερώσει την πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ