«Βόμβα» από την «Bild»: «Επαφή Σάλκε με Ραφίνια – Θέλει να γυρίσει ο παίκτης»

«Βόμβα» από την «Bild»: «Επαφή Σάλκε με Ραφίνια – Θέλει να γυρίσει ο παίκτης»

Η γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει επαφές του Ραφίνια με τη Σάλκε για να επιστρέψει στη γερμανική ομάδα, αλλά και όρο στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακο!

Θέμα Ραφίνια προέκυψε ξαφνικά από τη Γερμανία γαι τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, η Σάλκε ενόχλησε τον έμπειρο δεξιό μπακ, με σκοπό να τον αποκτήσει άμεσα και ο ίδιο εμφανίζεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για να επιστρέψει στον σύλλογο, με σκοπό να βοηθήσει στη σωτηρία των «Βασιλικών Μπλε».

Η Σάλκε έχει αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και ήδη έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση του Κολάσινατς (Αρσεναλ), του Χούντελααρ (Αγιαξ), αλλά και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Για τον οποίο σημειώνεται πως επαφές είχαν γίνει και το καλοκαίρι, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν πιο σοβαρά!

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι στο συμβόλαιο του Ραφίνια με τον Ολυμπιακό υπάρχει ειδική ρήτρα, ώστε να μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι. Χωρίς, ωστόσο, να δίνονται περισσότερες λεπτομέρες, αναφορικά με το εάν προβλέπεται αποζημίωση για τους Ερυθρόλευκους ή κάποια άλλη οικονομική συναλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ραφίνια αγωνίστηκε για 5 χρόνια με τη φανέλα της Σάλκε (2005-2010), καταγράφοντας συνολικά 198 επίσημες συμμετοχές, 11 γκολ και 25 ασίστ. Μάλιστα, οι Γερμανοί ήταν η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη, καθώς τον είχαν ανακαλύψει όταν ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής της Κοριτίμπα.

Κλείνοντας, εκείνο που έχει αξία να αναφέρουμε είναι ότι ο Ραφίνια είχε απορρίψει το καλοκαίρι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε, επιλέγοντας να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Και αυτό είναι κάτι που ο ίδιος είχε αποκαλύψει όταν ήρθε στην Ελλάδα. Εάν έχει αλλάξει κάτι τώρα, δεν είναι γνωστό. Ωστόσο μέχρι στιγμής στον Πειραιά δεν έχουν κάποια ενημέρωση για το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ