Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστρέφουν Χολέμπας και Μπρούμα – Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τους Ηπειρώτες.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1, 15:00) για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στου Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή βρίσκονται τόσο ο Χοσέ Χολέμπας όσο και ο Μπρούμα, που είχαν χάσει το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω κρυολογήματος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει μαζέψει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες, αλλά και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά στα τελευταία παιχνίδια.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Σα, Τζολάκη, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ