Ολυμπιακός : Με… σπασμένα φρένα για άλλη μια νίκη

Ολυμπιακός : Με… σπασμένα φρένα για άλλη μια νίκη

Η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, στοχεύοντας στην 14η νίκης της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Την αήττητη και ξέφρενη πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο Καραϊσκάκη (15:00, Novasports 1 HD) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία στην Τούμπα, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να αποδεικνύουν και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το ποιος είναι το… αφεντικό στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +9 από την 2η ΑΕΚ και καλπάζει για ακόμη έναν τίτλο.

Από την άλλη, η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από δυο «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΛ και Άρη και βρίσκεται στην 11η θέση με 15 πόντους.

Για το ματς με τους Γιαννιώτες, ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Χολέμπας και Μπρούμα, που επέστρεψαν στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπα, αλλά και ο Ραντζέλοβιτς. Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Σα, Τζολάκη, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Πέπε, Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Για τους Ηπειρώτες εκτός έμειναν οι Παντελάκης και Κρίζμαν που είναι τιμωρημένοι αλλά και οι τραυματίες Κάστρο και Ντομίνγκες.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Κάργας, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Λέο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ