Ο Παπαπέτρου έκανε την κίτρινη… κόκκινη για τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Παπαπέτρου έκανε την κίτρινη… κόκκινη για τον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Τάσος Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βάτερμαν για φάουλ στον Τζόλη, όμως στη συνέχεια και αφού είδε τη φάση στο VAR άλλαξε την απόφαση του και άφησε τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες.

Ο ΟΦΗ από το 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάτερμαν, με τον ρέφερι Τάσο Παπαπέτρου να δείχνει στην αρχή κίτρινη κάρτα, όμως στη συνέχεια να αλλάζει την απόφαση του και να στέλνει στα αποδυτήρια τον γκολκίπερ των Κρητικών.

Η φάση εκτυλίχθηκε ως εξής, οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα, εκείνη επέστρεψε στον Βάτερμαν, όμως ο Τζόλης πρόλαβε έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να προλαβαίνει κι αυτός τον μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Τζόλης έπεσε στο έδαφος και ο Παπαπέτρου έδωσε το φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Βάτερμαν, θεωρώντας ότι η μπάλα πήγε πλάγια και ότι η επόμενη επαφή του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να είναι σε «προφανή θέση για γκολ».

Όμως στη συνέχεια, τον κάλεσαν από το VAR, είδε την φάση για 3-4 λεπτά και τελικά πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα και του έδειξε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους Κρητικούς με δέκα παίκτες.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ