Μπρούμα : «Το άξιζε ο Χασάν»

Μπρούμα : «Το άξιζε ο Χασάν»

Ο Μπρούμα μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το γκολ του Αχμέντ Χασάν και τόνισε πως ο Αιγύπτιος το άξιζε.

Ο Μπρούμα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του Χασάν, τονίζοντας πως ο Αιγύπτιος επιθετικός των ερυθρόλευκων άξιζε αυτό το τέρμα.

Ακόμη ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για το σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, ενώ στάθηκε και στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Χασάν είναι πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πολύ και το αξίζει γιατί έχει ποιότητα. Τον συγχαίρουμε, κοιτάμε παρακάτω και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε και να προσπαθούμε για τους 3 βαθμούς σε κάθε παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος εξτρέμ και πρόσθεσε για το ματς:

«Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με το πέναλτι και εκεί θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αν είχαμε σκοράρει. Ο ΠΑΣ αμύνθηκε πολύ καλά και χρειάστηκε επιμονή μέχρι το τελευταίο γκολ, ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το προσεχές ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο δήλωσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς όπως κάνουμε πάντα, να προσπαθούμε μόνο για τη νίκη. Όλες οι ομάδες βάζουν τα δυνατά τους απέναντί μας, εμείς πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ