Στην Τουρκία γράφουν για Χοσεϊνί και Ολυμπιακό (vid)

Στην Τουρκία γράφουν για Χοσεϊνί και Ολυμπιακό (vid)

Δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζει κίνηση για τον Ματζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός συνδέεται με αρκετά μεταγραφικά σενάρια, ειδικά όταν είναι ανοιχτά τα «παράθυρα» για κάποια κίνηση και στην Τουρκία κυκλοφόρησε ακόμη ένα τέτοιο που εμπλέκονται οι ερυθρόλευκοι. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Damga», ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Ματζίντ Χοσεϊνί που αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι και έχει μερικές μέρες αποφασίσει, την ώρα που μένει ελεύθερος από την τούρκικη ομάδα. Μάλιστα η εφημερίδα τονίζει ότι η Τραμπζονσπόρ πρότεινε στον Χοσεϊνί επέκταση συμβολαίου για δύο χρόνια ακόμα, αλλά η πρόταση των Πειραιωτών έχει καθυστερήσει την απάντηση του διεθνή Ιρανού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χοσεϊνί είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996 στην Τεχεράνη. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Σαϊπά, έπαιξε σε Εστεγκάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του και το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Επίσης ο Χοσεϊνί υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν ενώ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 19 Μαΐου 2018, κόντρα στο Ουζμπεκιστάν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2018. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν, 13 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ