«Ο Ματέους Ρέις έριξε… άκυρο στον ΠΑΟΚ κα συμφώνησε με την Σπόρτινγκ» (pic)

«Ο Ματέους Ρέις έριξε… άκυρο στον ΠΑΟΚ κα συμφώνησε με την Σπόρτινγκ» (pic)

Ο ΠΑΟΚ «έφαγε» άκυρο από τον Ματέους Ρέις σύμφωνα με τους Πορτογάλους, με τον 25χρονο μπακ να τα βρίσκει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και να συνεχίζει εκεί την καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες συμφώνησε με τη Νόριτς για την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη, με αποτέλεσμα να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Έλληνα αριστερού μπακ. Ένας από τους παίκτες που ακούστηκαν για τον Δικέφαλο του βορρά ήταν και ο Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Πορτογάλους ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση τόσο στον Βραζιλιάνο μπακ, αλλά και στη Ρίο Άβε και περίμενε την απάντηση τους. Όπως αναφέρει όμως η «A’Bola» σε σημερινό της δημοσίευμα, ο Ματέους Ρέις αρνήθηκε την πρόταση του Δικεφάλου του Βορρά, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει και τους όρους της συμφωνίας του παίκτη με τα «λιοντάρια», τονίζοντας πως μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Σπόρτινγκ να βάζει ρήτρα αποδέσμευσης στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ρέις θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ρίο Άβε μέχρι και το καλοκαίρι και από εκεί και μετά θα ενσωματωθεί στη Σπόρτινγκ, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η «A’Bola».

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ