ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντε Γκούζμαν

ΟΦΗ : Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντε Γκούζμαν

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (20/1, 15:00).

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία. Ο Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Μιγκέλ Μεγιάδο ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο.

Θεραπεία συνέχισαν οι Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ. Ο Ρικάρντο Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποκατάσταση. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (19/1), στις 10:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ