Υπολογίζει κανονικά τον Χνιντ ο Χιμένεθ, δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Υπολογίζει κανονικά τον Χνιντ ο Χιμένεθ, δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση στόπερ για την ΑΕΚ αφού ο Νασίμ Χνιντ υπολογίζεται και πάλι από τον Μανόλο Χιμένεθ κάτι που σημαίνει πως δεν θα πάει για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ τον Ιανουάριο.

Μεγάλη κουβέντα έγινε στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεδομένου μάλιστα ότι έμοιαζε φευγάτος και ο Νασίμ Χνιντ. Ο μάνατζερ του Τυνήσιου στόπερ είχε βγει στην αγορά για να βρει πρόταση δανεισμού με τη σύμφωνη γνώμη και της Ένωσης ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε απόκτηση στόπερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ενώ θα υπολογίζεται κανονικά ο Χνιντ που ξεπέρασε και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται μάλιστα να είναι στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως και ο 19χρονος Ραντόνια που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έτσι η υπόθεση στόπερ μπαίνει στην άκρη για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μένει να δούμε τώρα τί θα γίνει με την απόκτηση δεξιού μπακ όπου πλην του Μπακάκη υπάρχει μόνο ο Ραντόνια καθώς Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ