Ανοιχτό για δύο μεταγραφές το αφήνει ο Μαρτίνς

Ανοιχτό για δύο μεταγραφές το αφήνει ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άνοιξε την πόρτα για δύο ακόμη προσθήκες στο ρόστερ των Πειραιωτών. Η κουβέντα για δεξιό μπακ και η περίπτωση winger που είναι ξανά στο τραπέζι

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει ποτέ τις μεταγραφές. Και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά. Και εντυπωσιακά. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αλλάζει άποψη και να θέτει στο τραπέζι των Πειραιωτών την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι θα ζητούσε ενίσχυση μόνο εάν προέκυπτε θέμα αποχώρησης κάποιου εκ των δυνάμει βασικών των Ερυθρόλευκων. Αλλά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να αλλάξει την τοποθέτησή του. Και σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης σε δύο θέσεις.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός συζητά με τη διοίκηση να για το ενδεχόμενο απόκτησης δύο νέων παικτών. Ο ένας για το δεξιό άκρο της άμυνας και ο δεύτερος για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς φαίνεται να αποφάσισε ότι οι λύσεις που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή δεν έχουν την απόδοση που θα ήθελε. Και κρίνει ότι είναι σημαντική η ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις. Με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και όχι «συμπληρωματικές» λύσεις. Με λίγα λόγια, ο τεχνικός των πρωταθλητών θέλει έναν εξτρέμ που θα έρθει «έτοιμος» στην Ελλάδα και θα πάρει άμεσα θέση βασικού, «εκτοπίζοντας» κάποιον εκ των ακραίων επιθετικών που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή οι εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι οι Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα. Με τον τελευταίο να αποτελεί τον βασικότερο λόγο της απόφασης για ενίσχυση. Καθώς συνεχίζει να δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά για τους Πειραιώτες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δεξιό άκρο της άμυνας, φαίνεται ότι ο Μαρτίνς θέλει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να σταθεί δίπλα στον Ραφίνια, ο οποίος δεν μπορεί δεδομένα να βγάλει όλη τη χρονιά παίζοντας Τετάρτη, Κυριακή. Μάλιστα, αυτό επηρεάζει άμεσα τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο Γερμανοτυνήσιος, αν και έχει δείξει καλά στοιχεία, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Δεν είναι διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο ίδιος επιλέχθηκε να γίνει αλλαγή, τόσο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όταν και ζήτησε να βγει λόγω ενοχλήσεων, αλλά και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Μαρτίνς και τις δύο φορές τον αντικατέστησε με τον… Βρουσάι, έδειξε τις προθέσεις του. Και σε ό,τι έχει να κάνει με τον Θανάση Ανδρούτσο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ