Παναθηναϊκός : Ο Ντρεοσί εντείνει την πίεση στην Αμιάν για να πάρει από τώρα τον Μεντόσα

Παναθηναϊκός : Ο Ντρεοσί εντείνει την πίεση στην Αμιάν για να πάρει από τώρα τον Μεντόσα

Ο Πιέρ Ντρεοσί θέλει τον Στίβεν Μεντόσα από τώρα στον Παναθηναϊκό και είχε νέα επαφή με τους ανθρώπους της Αμιάν για τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Είναι ο διακαής του πόθος και δεν το κρύβει. Ο Πιέρ Ντρεοσί θέλει να δει στα πράσινα τον Στίβεν Μεντόσα και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον φέρει από τώρα στην Ελλάδα και να τον εντάξει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, σε μια πρόταση που ικανοποιεί απόλυτα τον Κολομβιανό. 600.000 ευρώ ετησίως προσφέρουν οι πράσινοι στον Μεντόσα, ο οποίος έχει δώσει προφορικά τη συγκατάθεσή του στον Ντρεοσί και ο τελευταίος καλείται πλέον να πείσει την Αμιάν να τον αφήσει να έρθει από τώρα, έναντι ενός μικρού ποσού, μιας και το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Αμιάν ζητούσε ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τώρα τον Μεντόσα, με τον Παναθηναϊκό να μην συζητάει καν τέτοια ποσά. Θα μπορούσε να μπει σε μια τέτοια κουβέντα αν είχε… ξεφορτωθεί συμβόλαια όπως αυτό του Αγιούμπ ή του Μπεκ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Τις τελευταίες ώρες ο Ντρεοσί ήρθε σε νέα επαφή με την Αμιάν προκειμένου να την πείσει να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο άμεσα ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. Προσφέροντας ένα νέο ποσό, πολύ μικρότερο απ’ αυτό που ζητούν οι Γάλλοι. Και έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού τη συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πίεση από πλευράς Ντρεοσί είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά και ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο και η υπόθεση Ζαγαρίτη. Με την Πάρμα να δείχνει πια διάθεση να δώσει κάποια χρήματα άμεσα για να προχωρήσει η μετακίνηση του Έλληνα αριστερού μπακ, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να δώσει το συγκεκριμένο ποσό για τον Κολομβιανό εξτρέμ που έχει… κλέψει την καρδιά του διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ