Παναθηναϊκός : «Τρέχει» για αμυντικό χαφ ο Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : «Τρέχει» για αμυντικό χαφ ο Ντρεοσί

Ο Πιέρ Ντρεοσί εντείνει τις προσπάθειες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή ενός ανασταλτικού μέσου στον Παναθηναϊκό, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν σιγά σιγά.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρώσει την απόκτηση του. Η λίστα του Πιερ Ντρεοσί είναι συγκεκριμένη, με τον Γάλλο γενικό διευθυντή του τριφυλλιού να θέλει να τελειώσει το θέμα άμεσα, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν όσο περνάει ο καιρός.

Ο Ντρεοσί λοιπόν έχει επαφές με τον ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει τόσο αυτός αλλά και ο Λάζλο Μπόλονι, χωρίς να έχει κυκλοφορήσει το όνομα του και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συμφωνία, με τον μεταγραφικό στόχο μάλιστα του Ντρεοσί να είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα.

Την ίδια στιγμή ο Ντρεοσί έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ιμπουλά ο οποίος όμως φέρεται να είναι η δεύτερη επιλογή για τη θέση. Ο γενικός διευθυντής του τριφυλλιού τα έχει βρει προφορικά με τον παίκτη, όμως θα προχωρήσει στην απόκτηση του εφόσον δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρώτο στόχο των πράσινων. Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε επέμβαση, έχει αναγκάσει τον Ντρεοσί να «τρέξει» την υπόθεση του αμυντικού χαφ και σκοπός είναι να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του τριφυλλιού και στη διάθεση του Μπόλονι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ