«Η Μπολόνια έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για Σφιντέρσκι»

«Η Μπολόνια έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για Σφιντέρσκι»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η Μπολόνια έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ.

Η Μπολόνια είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον ίδιο τον Πολωνό στράικερ να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του βορρά για τους ροσομπλού. Όμως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, αν και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι σε καλό δρόμο.

Στην Ιταλία μάλιστα συνεχίζονται οι αναφορές για τον Σφιντέρσκι και το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Μπολόνια για την απόκτησή του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere di Bologna» που αναφέρεται στις εξελίξεις με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, η ιταλική ομάδα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του.

«Οι Ροσομπλού θα ήθελαν ένα δανεισμό με οψιόν αγοράς» γράφεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στο οποίο επίσης αναφέρεται πως… «ο ΠΑΟΚ δε θα ζητήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μπολόνια δίνει 2 συν τα μπόνους». Κλείνοντας, η «Corriere di Bologna» γράφει… «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, η πίεση της Ουνιόν Βερολίνου είναι σκληρή στον παίκτη, αλλά οι Ροσομπλού κινήθηκαν πρώτοι και τώρα έχουν το προβάδισμα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ