Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ που «επανέφερε» Γκροσίτσκι στον Ολυμπιακό!

Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ που «επανέφερε» Γκροσίτσκι στον Ολυμπιακό!

Πώς η αναμενόμενη μετακίνηση του Κροβίνοβιτς στη Νότιγχαμ Φόρεστ,, άνοιξε πάλι την υπόθεση Γκροσίτσκι για τον Ολυμπιακό και τι γίνεται με τον Ριστόφσκι.

Οι μεταγραφές είναι μια εθιστική διαδικασία. Και για όσους ασχολούνται με αυτές και για τους οπαδούς. Εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που τσιτώνουν τις αισθήσεις. Προκαλούντο ενδιαφέρον του κοινού. Βγάζουν μέσα από τον καθένα τον… προπονητή, τονσκάουτ, τον παράγοντα, τον μάνατζερ που κρύβει του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που δεν σταματάει ποτέ να «κάνει» ή να ασχολείται με μεταγραφές. Σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Και αυτό κάνει και τώρα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός δεξιού μπακ.

Από to10.gr διαβάσατε το βράδυ της Τρίτης τα πρώτα ονόματα που έχουν μπει στη λίστα και εξετάζονται σοβαρά για τις δύο θέσεις. Ο Στέφαν Ριστόφσκι, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και ο Καμίλ Γκροσίτσκι, που δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γουέστ Μπρόμιτς, είναι στη λίστα. Ψηλά. Και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Αν και δεν είναι οι μοναδικές λύσεις. Αλλά ειδικά στην περίπτωση του Πολωνού εξτρέμ, στον Πειραιά είναι πιθανό να έχουν και μια ιδέα παραπάνω για το τι «παίζεται». Ο λόγος κρύβεται στις επαφές της Νότιγχαμ Φόρεστ με την ομάδα του παίκτη. Εξηγούμαστε…

Εδώ και μέρες από to10.gr είχατε ενημερωθεί για την κίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς. Κόντρα σε όσους υποστήριζαν ότι ο 25χρονος μέσος και βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, ενδιέφερε τον Ολυμπιακό. Πλέον, η οριστικοποίηση της μετακίνησης του διεθνούς Κροάτη χαφ στην ομάδα του Νησιού, είναι απλά θέμα χρόνου. Καθώς όπως επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία, η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε σε όλα με την Μπενφίκα, αλλά και με τη Γουέστ Μπρομ, ώστε ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο Σίτι Γκράουντ. Μάλιστα, πιθανότατα η μετακίνησή του θα ανακοινωθεί επισήμως το επόμενο διήμερο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι στην κουβέντα για τον Σέρβο μέσο, έγιναν συζητήσεις και για τον Γκροσίτσκι. Με τους Αγγλους να ενημερώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος προς αποχώρηση, εφόσον επιθυμεί και ο ίδιος να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπρόμιτς, που λήγει σε έξι μήνες. Και παρά το γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του (Γουλβς, Γουέστ Χαμ) αγωνίστηκε βασικός, βγάζοντας την ασίστ στον Περέιρα για το 1-1 στην εκτός έδρας ήττα από τα «Σφυριά» (2-1)!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει εάν ο Γκροσίτσκι θα είναι, εν τέλει ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει το κενό που θεωρεί ο Μαρτίνς ότι υπάρχει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Αλλά παράλληλα ο ίδιος έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη έμπειρου, που να είναι έτοιμος «ναι μπει και να παίξει». Και για αυτόν τον λόγο ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Πολωνίας (80 συμμετοχές, 17 γκολ) βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Και είναι ποδοσφαιριστής με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η λίστα των Ερυθρόλευκων δεν εξαντλείται στον Γκροσίτσκι προφανώς. Αλλά η περίπτωσή του είναι «φρέσκια» και εφικτή. Θα τεθεί υπόψη του Μαρτίνς και εάν ο 50χρονος τεχνικός αποφασίσει ότι του κάνει, θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί.

Οσο για τον Ριστόφσκι; Ο 28χρονος δεξιός μπακ είναι διαφορετική περίπτωση. Και επίσης βρίσκεται στα υπόψη του προπονητή. Σε περίοπτη θέση, μάλιστα. Και μέσα στην ημέρα ίσως να μπορούμε να πούμε και περισσότερα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ