Ολυμπιακός : Η πρόταση για Ζοάο Βίκτορ και η επίσκεψη στον Πειραιά

Ολυμπιακός : Η πρόταση για Ζοάο Βίκτορ και η επίσκεψη στον Πειραιά

Τον 26άχρονο εξτρέμ της Βόλσφσμπουργκ πρότειναν στον Ολυμπιακό.

Λέγεται Λέο Κορνατσίνι και ίσως αρκετοί να θυμούνται το όνομα του από την μεταγραφή του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ. Ή ακόμη και από το φλερτ της οικογένειας Σαββίδη με την διοίκηση της Φορταλέζα.

Ένας πραγματικά γνωστός ατζέντης από τη Λατινική Αμερική, μέλος της περίφημης εταιρίας Elenko. Εκείνης που εκπροσωπεί τον –πρώην της Μπαρτσελόνα- Μάλκολμ, τον Έμερσον (Τσέλσι), τον Γκάμπριελ (Άρσεναλ) και άλλους πολλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Προς το τι ενδιαφέρον για τον κύριο; Ο ίδιος το δημιούργησε. Και μια φωτογραφία του στα social media έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν είναι σημερινή. Είναι πρόσφατη όμως. Εντός του διαστήματος που οι Ερυθρόλευκοι κάνουν σκέψεις στην αγορά για την απόκτηση winger αλλά και δεξιού μπακ.
Ποιον ποδοσφαιριστή φέρεται να έβαλε ο Κορνατσίνι στο τραπέζι; Τον 26άχρονο εξτρέμ της Βόλφσμπουργκ, Ζοάο Βίκτορ. Οι Γερμανοί τον απέκτησαν από τη Λασκ το καλοκαίρι του ΄19 αντί του ποσού των 3,5 εκατ ευρώ. Τον έχουν στη λίστα προς παραχώρηση, παρότι η συμμετοχή του είναι σημαντική στο rotation της ομάδας τους: 14 συμ, 3 γκολ, 4 ασίστ λέει το κοντέρ για φέτος.

Ο Βίκτορ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Παλμέιρας και στην Αυστρία έπαιξε σε Κάπφενμπεργκ και ΛΑΣΚ Λιντς προτού πάει στη Βόλφσμπουργκ. Στη Κάπφενμπεργκ είχε 69 ματς με 30 γκολ και 11 ασίστ και στη ΛΑΣΚ είχε 54 ματς με 27 γκολ και 14 ασίστ. Στη Βόλφσμπουργκ συνολικά έχει 55 ματς με 8 γκολ και 8 ασίστ.

Στον Ολυμπιακό προσφέρεται ως «δανεικός» αλλά και με μεταγραφή. Και όπως φαίνεται είναι ήδη στον φάκελο με τις υποψηφιότητες που θα εξετάσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Εκεί που βρίσκεται και ο Καμίλ Γκροσίτσκι (όπως αποκάλυψε to10.gr) με σαφώς περισσότερες πιθανότητες. Ο Ζοάο Βίκτορ έχει δικαίωμα συμμετοχής στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ διότι η ομάδα του αποκλείστηκε στους προκριματικούς όπως ίσως θα θυμούνται οι περισσότεροι, μιας και ο αποκλεισμός προέκυψε από την ΑΕΚ. Και εκείνο το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο φινάλε της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ