ΠΑΟΚ : Τεστ κορωνοϊού και… φουλ για ΑΕΚ

ΠΑΟΚ : Τεστ κορωνοϊού και… φουλ για ΑΕΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού ενόψει ΑΕΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δουλεύει στην προπόνηση στο τακτικό κομμάτι για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ όπως συνηθίζεται 48 ώρες πριν το παιχνίδι, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού.

Από εκεί και πέρα η σημερινή προπόνηση των Θεσσαλονικέων εστιάστηκε στην τακτική προσέγγιση του αντιπάλου, με πολλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι και με οικογενειακό δίτερμα στο τέλος. Κάποιος άλλος απών, πέραν του Ενέα Μιχάι, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του, δεν υπήρχε, με το μυαλό όλων να είναι στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Μία προετοιμασία που αφορά τόσο την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, όσο και την γενικότερη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων.

Και φυσικά έχουμε και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η μέρα λοιπόν ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19 και στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο. Αρχικά είχαμε δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στη συνέχεια το ασκησιολόγιο περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μοναδικός παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει το τεχνικό επιτελείο ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε θεραπεία.Το Σάββατο (23.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ