Δεν πυροβόλησε υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης

Δεν πυροβόλησε υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης

Οι αστυνομικές έρευνες φαίνεται οτι διαψεύδουν τα όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες.

Στο οπαδικό επεισόδιο που έγινε στην Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, δεν πυροβόλησε κανένας υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα φαίνεται οτι οδηγούν οι αστυνομικές έρευνες, διαψεύδοντας τα οσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κανένας υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν πυροβόλησε όπως ψευδώς γράφτηκε αρχικά. Τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού-αναφορικά με την (μη) εμπλοκή της ΠΑΕ και από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα επιληφθεί του θέματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Ξεκίνησε έρευνα στα νοσοκομεία και τις κλινικές της πόλης για τον εντοπισμό των τραυματιών. Βρέθηκαν σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης και κλήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουν σχετικά με το συμβάν.

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί της ΥΑΒΑΧ είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ωστόσο, κανένας υπάλληλος των κίτρινων δεν εμπλέκεται στους πυροβολισμούς όπως αναφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ