«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Βίλεμς» (vid)

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Βίλεμς» (vid)

Δημοσίευμα από τη Γερμανία αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για την περίπτωση του Τζέτρο Βίλεμς ο οποίος όμως φαίνεται πως ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και ακόμη ένα όνομα ήρθε να προστεθεί σε αυτά των Φεράρι και Γουίλιαμ. Ο λόγος για τον Τζέτρο Βίλεμς που σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα είναι στη λίστα του Δικεφάλου και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην οποία ανήκει.

Ο Βίλεμς δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να καλύψει. Ο 26χρονος μπακ προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό καθώς πριν από έναν χρόνο περίπου υπέστη ρήξη συνδέσμων και γι’ αυτό η Νιούκαστλ στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός δεν αγόρασε τα δικαιώματά του παρότι μέχρι να τραυματιστεί ήταν βασικός.

Ο παίκτης φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Premier League ενώ η Σάλκε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του στην προσπάθεια ενίσχυσής της για την παραμονή στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ