Αυτός είναι ο Μπατόκιο που θέλει ο Παναθηναϊκός (Vids)

Αυτός είναι ο Μπατόκιο που θέλει ο Παναθηναϊκός (Vids)

To10.gr παρουσιάζει τον Κρίστιαν Μπατόκιο, που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού, μετά το αίτημά του στην Μπρεστ, να τον αφήσει να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στην αγορά ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του, με τον Πιέρ Ντρεοσί να βρίσκεται σε επαφές με παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τους «πράσινους».

Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο μέσος της Μπρεστ, Κρίστιαν Μπατόκιο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο άμεσα, καθώς δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.

Οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε επαφή και μένει να δούμε αν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» με το «τριφύλλι» και μπορέσει ο Αργεντίνος να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι και μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ιταλία με τις φανέλες των Γουότφορντ και Ουντινέζε αντίστοιχα, στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει περάσει δανεικός από την Βίρτους Εντέλα.

Δείτε τον Μπατόκιο σε δράση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ