«Θέλει 2,5 εκατ. από τον Ολυμπιακό η Σπόρτινγκ για τον Ριστόβσκι»

«Θέλει 2,5 εκατ. από τον Ολυμπιακό η Σπόρτινγκ για τον Ριστόβσκι»

Ο Στέφαν Ριστόβσκι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπακού, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι οποίοι αναφέρουν επίσης πως η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη με το ανάλογο κόστος.

Πολλά δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κάνουν λόγο, τις τελευταίες μέρες, πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Στέφαν Ριστόβσκι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «Record» ο πορτογαλικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή αρκεί φυσικά να καλυφθεί οικονομικά.

Το ρεπορτάζ των Ιβήρων αναφέρει πως αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και στη συνέχεια να πληρώσουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του 28χρονου.

Ο Ριστόβσκι έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ως κεντρικός αμυντικός υπό προϋποθέσεις.

Έχει περάσει από την Ριέκα (86 ματς, 2 γκολ, 16 ασίστ), από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (82 ματς, 9 ασίστ), ενώ έχει συμμετοχές με Μπάρι (21 ματς), Φροζινόνε (12 ματς) και Πάρμα (6 ματς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ