Νέο μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ράντνικ, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς να συνδέεται με τον Δικέφαλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βοσνιακής ιστοσελίδας«sport1.oslobodjenje.ba» ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον παίκτη αλλά η υπόθεση είναι και αρκετά προχωρημένη.
Ο Μπράντονιτς είναι 21 χρονών και αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό ενώ είναι διεθνής και με την Κ21 της χώρας του. Φέτος μετράει 18 συμμετοχές και πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βοσνίας με την ομάδα του.
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Ο νεαρός Βόσνιος διεθνής, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα εγκαταλείψει και επίσημα την Ράντνικ. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά ο Μπράντονιτς θα ανακοινωθεί επίσημα από την μεγάλη ελληνική ομάδα του ΠΑΟΚ».
Άρης: Αρνητικά τα τεστ για κορωνοϊο ενόψει Ολυμπιακού
Δεν βρέθηκε θετικό κρούσμα στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ, ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Μπέος: «Έχω σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, εκεί θα πάει ο Δουβίκας»
Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τόσο τις καλές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όσο και το ότι ο Δουβίκας θα καταλήξει στον δικέφαλο.
ΑΕΚ: Θέλει να κρατήσει τον Τσιγκρίνσκι στη διοίκηση
Θέση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να προσφέρει στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει κάποιον τρόπο για να τον αξιοποιήσει έπειτα από την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.