Ταυλαρίδης : «Στήριξα πολλές φορές τον Παναθηναϊκό»

Ταυλαρίδης : «Στήριξα πολλές φορές τον Παναθηναϊκό»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε για όσα συμβαίνουν με τον Παναθηναϊκό, με τον πρώην αμυντικό του τριφυλλιού να τονίζει πως στήριξε πολλές φορές τους πράσινους και πως όλα έχουν τα όρια τους.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Τα Νέα αναφέρθηκε στην υπόθεση της εξόφλησης των οφειλομένων του από τον Παναθηναϊκό με τον πρώην αμυντικό των πρασίνων να δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν. Επίσης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τους πράσινους και τα συνολικά λεφτά που του οφείλονται, ενώ  ξεκαθάρισε πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά όλα έχουν και κάποια όρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρόταση που μου έγινε το πρωί της Τρίτης και πριν από την εκδίκαση στο δικαστήριο ήταν από τα 97.000 ευρώ που μου οφείλονται να εισπράξω άμεσα στο χέρι 40.000 και τα υπόλοιπα να τα χαρίσουμε. Η δεύτερη, να μου δώσουν 25.000 ευρώ και να υπογράψουμε ιδιωτικό συμφωνητικό για τα υπόλοιπα, που θα μου εξοφληθούν σε επτά μηνιαίες δόσεις. Αρνήθηκα. Και δεν υπήρξε αντιπρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Τα περιθώρια υπομονής και ανοχής έναντι του Παναθηναϊκού έχουν στερέψει προ πολλού. Με δεδομένο ότι η ανοχή που έδειξα κατάντησε να είναι ενοχή για μας τους ίδιους. Κι όμως, παρ΄όλα αυτά δέχομαι ανοίκειες επιθέσεις και πόλεμο που είναι ξένος προς τη συμπεριφορά μου.

Με πολύ κόπο έλαβα τα χρήματα, αλλά δέχομαι πόλεμο και η τακτική που ακολουθεί η ΠΑΕ είναι αθέμιτη αναφορικά με τις νόμιμες απαιτήσεις μου. Θα διεκδικήσω τα νόμιμα δικαίωματά μου μέχρι το τέλος και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η προσπάθειά μου αυτή θα ανταμειφθεί δεόντως. Έχω μάθει στη ζωή μου να διεκδικώ το δίκιο μου και να κερδίζω. Να παλεύω για στη ζωή μου με όπλο τη νομιμότητα».

Για το γεγονός πως είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός και λέγεται από πολλούς πως δεν έχει βάλει πλάτη για την ομάδα, ο Ταυλαρίδης απάντησε: «Έχω κάνει πολλές φορές υπομονή και πολλές φορές στήριξα τον Παναθηναϊκό. Καταλήξαμε όμως στο σημείο αυτό και επειδή διεκδικώ οφειλόμενα να θεωρούμαι εχθρός της ομάδας. Οι αναλήθειες που ακούστηκαν είναι πολλές, σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά. Όταν όμως αξιώνω τις νόμιμες απαιτήσεις μου, δεν είμαι εχθρός της ομάδας, αλλά τη βοηθώ να είναι σωστή και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Να μη διασύρεται. Όλα έχουν τα όρια τους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ