Θεοδωρίδης σε παίκτες Ολυμπιακού : «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω»

Θεοδωρίδης σε παίκτες Ολυμπιακού : «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω»

Ο Σάββας θεοδωρίδης είχε μια συζήτηση με ορισμένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη χθεσινή προπόνηση και τους εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις εμφανίσεις στα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν απογοητευμένος και στενοχωρημένος από την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων μίλησε με κάποιους ποδοσφαιριστές και τους έκανε παρατηρήσεις αλλά τους είπε και τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας και τη νέα ήττα από την Ένωση με 2-1 μέσα σε λίγες ημέρες.

«Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που βλέπω. Είστε οι καλύτεροι, αλλά δεν είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό. Δεν μπορέσατε να περάσετε έστω μια μπαλιά στον Καρίμ, ο οποίος έτρεχε σαν τρελός», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής.

Ένας από τους παίκτες που απάντησε στον κ. Θεοδωρίδη ήταν ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος στάθηκε στη φάση του πρώτου γκολ που δέχθηκε στο προχθεσινό ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα γκολ όπως το πρώτο; Περπατώντας μπήκε στην περιοχή μας και στη φάση ο παίκτης της ΑΕΚ και δεν χρειάστηκε καν να κάνει άλμα για να πιάσει την κεφαλιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ