Εκανε κίνηση ο Ολυμπιακός για απόκτηση του Ζοάο Βίκτορ

Εκανε κίνηση ο Ολυμπιακός για απόκτηση του Ζοάο Βίκτορ

Επαφή Ολυμπιακού με Βόλφσμπουργκ για τον Ζοάο Βίκτορ που αποτελεί το πρώτο όνομα της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς. Ποιες άλλες περιπτώσεις είναι στο «περίμενε».

Το ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός είναι το πληρέστερο στην Ελλάδα. Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε ενίσχυση. Και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση αποφάσισε να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Ο Μαρτίνς, λοιπόν, έχει ζητήσει κατ’ αρχάς την απόκτηση ενός εξτρέμ. Και ο ίδιος επέλεξε τον Ζοάο Βίκτορ ως τον βασικό στόχο του. Και τοποθέτησε τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό στην κορυφή της λίστας του, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr.

Την Παρασκευή, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν νέα συνάντηση με τον προπονητή, και εκεί συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και όλα τα ονόματα που είχαν ξεχωρίσει ο κόουτς και το σκάουτινγκ. Με τον Μαρτίνς να επιμένει πως ο παίκτης που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ο ίδιος θέλει να έχει ο (βασικός) εξτρέμ των Πειραιωτών που θα αποκτηθεί είναι ο Ζοάο Βίκτορ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος της Βόλφσμπουργκ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα. Εχει προταθεί από τον μάνατζέρ του ως δανεικός με οψιόν αγοράς στους Πειραιώτες και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές για την απόκτησή του, ξεκίνησαν. Επαφές που αφορούν κρούση του Ολυμπιακού στους «Λύκους», για να ενημερωθούν να τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, αλλά και τις απαιτήσεις τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βόλφσμπουργκ σε πρώτη φάση είναι σύμφωνη με τον δανεισμό, με ενοίκιο και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αλλά σε αυτή τη φάση λέγεται πως το σημαντικό που πρέπει να διαπιστωθεί είναι εάν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής στο ύψος της οψιόν. Διότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μπορούν να αποκτήσουν τον Ζοάο Βίκτορ το καλοκαίρι. Και όχι να συμφωνήσουν σε μία ρήτρα που θα είναι πολύ υψηλή και άρα δύσκολο να «εξυπηρετηθεί».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής περιμένει πώς και πώς θετικά νέα από την υπόθεση, καθώς έχει ενημερωθεί ήδη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια για τους Πειραιώτες. Ελπίζοντας να υπάρξουν εξελίξεις το συντομότερο. Φέτος ο Ζοάο Βίκτορ έχει 14 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Βόλφσμπουργκ, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή (σ.σ. συνολικά 537 λεπτά).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εναλλακτικές λύσεις, εάν δεν προχωρήσει το Βραζιλιάνου, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Καμίλ Γκροσίτσκι, αλλά και 2-3 ακόμη περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και υπάρχουν στη λίστα του Μαρτίνς. Ονόματα που δεν έχουν γίνει γνωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ