Χιμένεθ : «Εχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης, να τιμάμε ότι αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ»

Χιμένεθ : «Εχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης, να τιμάμε ότι αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Για το μεγάλο αυριανό (24/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να τονίζει πως οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή της αναμέτρησης.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δήλωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ επεσήμανε πως σέβεται την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά ένα μέρος των όσων δήλωσε ο Χιμένεθ στην κάμερα της NOVA:

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, έχει γίνει η αποκατάσταση και θα είμαστε σε καλή κατάσταση για να παίξουμε σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση».

Για την ανασταλτική βελτίωση της ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό να έχουν όλοι την ίδια νοοτροπία στους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά να τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Έχουμε κάποιες αδυναμίες στα τελειώματα των φάσεων.

Η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά υπάρχουν ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης», ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, η μια ομάδα γνωρίζει την άλλη τέλεια. Θα είναι οι μικρές λεπτομέρειες αυτές που θα κάνουν τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ