Επιβεβαίωση από τη Ράντνικ: Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Μπράντονιτς!

Επιβεβαίωση από τη Ράντνικ: Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Μπράντονιτς!

Η Ράντνικ με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού μετά τα δημοσιεύματα από τη Βοσνία που μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον Δικέφαλο του βορρά, ήρθε και η επιβεβαίωση από τη Ράντνικ, την ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ράντνικ ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και τα social media την παραχώρησή του στους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας μάλιστα πως ο Μπράντονιτς έκανε την τελευταία του προπόνηση στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη φανέλα της Ράντνικ έχει καταγράψει 72 συμμετοχές με 16 γκολ και 3 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει 16 συμμετοχές (1.304 λεπτά) και 5 γκολ. Ο Μπράντονιτς έχει και 3 συμμετοχές με την εθνική ομάδα Κ21 της Βοσνίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ράντνικ: «Επιβεβαιώνουμε επίσημα την αναχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον περίφημο ελληνικό σύλλογο, ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από διαπραγματεύσεις, εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο Μπράντονιτς θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον».

Δείτε την ανάρτηση της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ