Τελευταία… ζαριά για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τελευταία… ζαριά για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα (19:30), με τους δυο Δικεφάλους να θέλουν να εξαντλήσουν τα όποια περιθώρια υπάρχουν στη μάχη του τίτλου.

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται (19:30, Novasports 1HD) την ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μια μεγάλη μάχη, με τους δυο Δικεφάλους να… καίγονται για το τρίποντο. Ουσιαστικά, είναι το τελευταίο τους… χαρτί όσον αφορά την πρώτη θέση της Superleague. Όποιος χάσει, χάνεται. Όποιος νικήσει, συνεχίζει να ελπίζει.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Την περασμένη αγωνιστική, οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν εύκολα από την έδρα του ΟΦΗ, ενώ η αναγεννημένη Ένωση επικράτησε και του Ατρομήτου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βρει τα πατήματά τους, με την ΑΕΚ να μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της ομάδας, η οποία και βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 36 πόντους. Από την άλλη, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ακολουθεί κατά πόδας και στον έναν πόντο. Για αυτό, άπαντες καταλαβαίνουν το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και για τις δυο ομάδες.

Στα αγωνιστικά των ασπρόμαυρων, ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τους Τσόλακ και Μιχαηλίδη, και για διαφορετικούς λόγους τον Μιχάι. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον και Περέιρα. Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι οι δυο παίκτες του άξονα, με τους Ζίβκοβιτς, Ουάρντα και Τζόλη πίσω από τον Κρμέντσικ.

Στον άλλο Δικέφαλο, ο Μανόλο Χιμένεθ χαμογελά καθώς έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ανσαριφάρντ, όσο και τον Τσιγκρίνσκι. Αντίθετα, εκτός μάχης βρίσκονται οι Νεντελτσιάρου, Κρίστιτσιτς και Μιτάι. Στην κιτρινόμαυρη αποστολή για το ντέρμπι με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα καταλήξει σε ένα 4-3-3 με τον Αθανασιάδη κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ. Τσιγκρίνσκι και Λάτσι θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Σιμόες, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι θα βρεθούν στο χώρο του άξονα, με τους Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Λιβάγια στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ