Γιακουμάκης : «Στο Καραϊσκάκη το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει»

Γιακουμάκης : «Στο Καραϊσκάκη το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως το συγκεκριμένο τέρμα είναι το σημαντικότερο που έχει πετύχει ως τώρα.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Ο Έλληνας επιθετικός κατά την παραλαβή των βραβείων του για το γκολ και την εμφάνισή τους κόντρα στους Πειραιώτες στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και τόνισε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα η νίκη στο επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ενώ αποκάλυψε πως το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του ως τώρα.

«Εύχομαι να έχει υγεία, είναι ευχάριστη η συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, δείχνει τα προσόντα που πρέπει να έχει ένα σέντερ φορ της ΑΕΚ. Μου θυμίζει τις εποχές με Νεστορίδη, Μαύρο, Νικολαΐδη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, επειδή πρόκειται για εξαιρετικό παιδί», ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Καραφέσκου, ο οποίος βράβευσε τον ποδοσφαιριστή.

Aναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για τα βραβεία του καλύτερου γκολ και του MVP της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, ευελπιστώ να πάρω και άλλα βραβεία στο μέλλον, να πετύχω και άλλα γκολ που θα κρίνουν τέτοια αποτελέσματα για την ΑΕΚ».

Για το διάστημα μετά τον τραυματισμό του: «Τώρα που πέρασα, που επανήλθα, ισχύει αυτό που λένε κάθε εμπόδιο για καλό. Ο τραυματισμός με πήγε πίσω, ευτυχώς έχω επανέλθει και ελπίζω να μην πάθω κάτι για αρκετό καιρό».

Για το μέλλον του: «Σίγουρα κάθε νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή το όνειρο είναι να πάει στο εξωτερικό. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, όνειρό μου είναι να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι κάναμε μία γκέλα, που στην ουσία ήταν γκέλα, στον πρώτο γύρο. Θα το δούμε ξεχωριστά όπως κάθε παιχνίδι, θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο».

Για το χρόνο συμμετοχής που έχει στην «Ένωση»: «Σίγουρα θα ήθελα να παίζω περισσότερο, ποιος δε θα το ήθελε; Πρέπει να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά που ζητάει ο προπονητής. Όταν περνάω ως αλλαγή στο 70’ μέχρι το 85’, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλύτερα και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου»

Για το αν είχε ονειρευτεί μία τέτοια στιγμή όταν υπέγραψε στην ΑΕΚ: «Μου έχει γίνει ξανά ανάλογη ερώτηση. Από τη στιγμή που υπέγραψα με την ΑΕΚ, τα όνειρα που έχω κάνει ήταν αμέτρητα. Δεν είχα σκεφτεί πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και με τέτοιο τρόπο. Μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε στο μέλλον και άλλες σημαντικές νίκες. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή, ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ».

Για την καλύτερη στιγμή στην καριέρα του: «Μέχρι πριν το γκολ με τον Ολυμπιακό, ήταν η στιγμή που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Τώρα είναι το γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη και το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει μέχρι σήμερα».

Για την ψυχολογία μετά από δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό ενόψει του Αστέρα: «Κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσεις το μυαλό σου στη Γη. Συνήθως μένεις εκεί, αλλά πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε με τον Αστέρα και να πάρουμε επίσης τρεις βαθμούς. Αν δεν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είναι ανούσια η νίκη στο Καραϊσκάκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ