Ντι Μάρτζιο : «Στον Ολυμπιακό o Παπασταθόπουλος»

Ντι Μάρτζιο : «Στον Ολυμπιακό o Παπασταθόπουλος»

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, αφού όπως αναφέρει ο ειδικός -σε μεταγραφικά θέματα- δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε αργά το βράδυ του Σαββάτου (23/01) στο Twitter πως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ πριν λίγες μέρες, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη των ερυθρόλευκων!

Η φημολογία κυκλοφορεί από το μεσημέρι σχετικά με τον Έλληνα στόπερ και τους Πειραιώτες, ενώ στην Ιταλία αναφέρουν επίσης ότι αρνήθηκε πρόταση της Λάτσιο για τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά των ερυθρόλευκων ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται αυτήν τη στιγμή -επίσημα ή ανεπίσημα- απολύτως τίποτα.

Όμως τα σενάρια που είδαν το φως σήμερα κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στους νταμπλούχους Ελλάδας και τον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωκράτης από την στιγμή που αποχώρησε από το Λονδίνο και την Άρσνεαλ είδε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να του… χτυπούν την πόρτα (Τζένοα, Μπέτις, Λάτσιο), αλλά φαίνεται πως ο ίδιος επιλέγει τον Ολυμπιακό, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αν ισχύουν τα λεγόμενα του Ντι Μάρτζιο και ο Έλληνα στόπερ υπογράψει στον Ολυμπιακό, θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League.

Δείτε την ανάρτηση του στο Twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ