Το… ιδιαίτερο στατιστικό του Παναθηναϊκού μέσα στο 2021

Το… ιδιαίτερο στατιστικό του Παναθηναϊκού μέσα στο 2021

Πέντε ματς για το «τριφύλλι» μέσα στο νέο έτος και μηδέν παθητικό! Ποιες ευρωπαϊκές ομάδες τον... κοντράρουν.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε χθες (23/1) και του ΟΦΗ στη Λεωφόρο, με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι να συνεχίζει την ανοδική της πορεία το τελευταίο διάστημα.

Οι «πράσινοι» έχουν σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους και δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει καλά πως τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και σε αυτό το κομμάτι, ο Παναθηναϊκός παίρνει άριστα μέσα στο 2021!

Μέχρι στιγμής, το «τριφύλλι» έχει δώσει πέντε ματς πρωταθλήματος μέσα στο νέο έτος, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το στατιστικό που ξεχωρίζει για την ομάδα του Μπόλονι, είναι ότι σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις, η «πράσινη» εστία δεν έχει παραβιαστεί!

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, με τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις για την Super League είναι ο μοναδικός σύλλογος από τις μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες με τέτοιο αριθμό αγώνων δίχως να δεχθεί γκολ από αντίπαλη ομάδα μέσα στο 2021.

Μόνο τρεις ευρωπαϊκές ομάδες θα μπορούσαμε να πούμε πως κοντράρουν τους «πράσινους». Η Άρσεναλ, η Στρασμπούρ και η Πάσος Φερέιρα. Και οι τρεις όμως, έχουν λιγότερα ματς (τρία) πρωταθλήματος στα πόδια τους.

Αν μη τι άλλο, αυτό το στατιστικό λέει πολλά για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ