ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 19:30 Live Streaming: Ντέρμπι έχουμε στη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 και μάλιστα ντέρμπι για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη για να ανέβει ξανά βαθμολογική και να βρεθεί μία θέση κάτω από τον Ολυμπιακό.

Στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει μέσα στον ΟΦΗ με σκορ 3-0. Από την άλλη και η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ατρόμητο, με σκορ 2-1.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά»

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τον αποψινό αγώνα στην Τούμπα, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα με δύο καλές ομάδες που γνωρίζονται τέλεια. Θα είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν μια ομάδα βρεθεί σε μια καλή μέρα και η άλλη σε όχι τόσο καλή μέρα το αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο. Αλλά αν οι δύο ομάδες είναι στο 100% τότε κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι μια καλή ομάδα».

Σε ερώτηση αν η ΑΕΚ κερδίσει στην Τούμπα έχει ελπίδες για τον τίτλο, απάντησε: «Εγώ αυτό που μπορώ να υπολογίζω είναι αυτό που ζω από τις 27 Δεκεμβρίου. Είμαστε λίγο χρονικό διάστημα εδώ και η ομάδα με εκπλήσσει ευχάριστα. Γνωρίζω και καταλαβαίνω τις ελλείψεις που έχουμε, δουλεύουμε για να βελτιωθούμε, αλλά ξέρω τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τις μεγάλες αρετές που έχουμε και προσπαθώ να τα δείξουμε στο γήπεδο. Αυτό που περιμένω είναι η ΑΕΚ σε κάθε ματς να τιμά αυτό που αντιπροσωπεύει».

Όσον αφορά για το γεγονός πως επιστρέφει στην Τούμπα μετά το επεισοδιακό ματς του 2018: «Έχω παίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους στην Τούμπα. Ως ποδοσφαιριστής με τη Σεβίλλη, και ως προπονητής είχα και τα τρία αποτελέσματα εκεί. Κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο καλές ομάδες αντιμετωπίζει η μία την άλλη».

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη Θεσσαλονίκη αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Ζίβκοβιτς: «Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε στη NOVA για το ματς της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αναφορικά με την αγωνιστική αλλαγή του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο, είπε: «Δεν άλλαξε κάτι όπως έχει πει και ο προπονητής μας. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να βελτιωνόμαστε, να διορθώνουμε λεπτομέρειες. Όταν δουλεύεις τα αποτελέσματα και οι νίκες θα έρθουν. Να μείνουμε προσγειωμένοι και με τα πόδια στο έδαφος».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, σχολίασε: «Στην Ελλάδα όλα τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα, σκληρά που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς κάναμε την ανάλυση του αντιπάλου, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

Να σημειωθεί πως ο Πάμπλο Γκαρσία στην αποστολή του έχει συμπεριλάβει τους Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ. ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming |

Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ