Ολυμπιακός : Τελειωνει και τυπικά του Παπασταθόπουλου

Ολυμπιακός : Τελειωνει και τυπικά του Παπασταθόπουλου

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός την Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών είναι ο Ολυμπιακός, αφού πλέον απομένουν τα τυπικά, προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός την Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο διεθνής άσος, ο οποίος απέρριψε προτάσεις μεταξύ άλλων από Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και Φενερμπαχτσέ, θα υπογράψει συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μια σπουδαία προσθήκη για τον Ολυμπιακό, που βάζει στο ρόστερ του έναν πάρα πολύ έμπειρο και ικανό στόπερ, που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εναν στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, που θα ανεβάσει επίπεδο την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε δεχθεί κρούση και από την ΑΕΚ, με την Ενωση μάλιστα να επιβεβαιώνει την πρόταση στον διεθνή άσο, με τον ίδιο όμως να επιλέγει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες του με τους Πειραιώτες να προχωρούν σε μια σπουδαία κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ