Χιμένεθ : «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά φοβηθήκαμε στα στημένα»

Χιμένεθ : «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά φοβηθήκαμε στα στημένα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τούμπα, όμως τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν πρόβλημα στις στημένες φάσεις.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα, αλλα απογοητευμένος από τον… φόβο που έδειχνε η ομάδα σε κάθε στημένη μπάλα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το 2-2.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που είχε ο Γαλανόπουλος, αλλά και στη συζήτηση που είχε με τον Κρέσπο στο φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Είναι κρίμα γιατί κάναμε σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό παιχνίδι και αρχικά εκπλήξαμε τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη όμως νιώσαμε τον φόβο του ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις. Είναι κρίμα κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ είχε μια τέτοια φάση να τους δίνουμε την πίστη ότι μπορούν να σκοράρουν. Και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν με τέτοιον τρόπο και μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά νικητή που είχαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το ρόλο του Γαλανόπουλου στο ματς: «Ο Γαλανόπουλος τα πήγε πολύ καλά. Ήταν στον άξονα και πίεζε τον Βιεϊρίνια, κάτι αντίστοιχο που κάνει η Ατλέτικο με τον Γιορέντε. Αντέγραψα τον φίλο μου τον Τσόλο Σιμεόνε».

Για τη στιχομυθία που είχε στο τέλος της σεζόν με τον Άνχελ Κρέσπο: «Είναι ένας παίκτης που έβγαλα από τις ακαδημίες της Σεβίλλης. Συζητούσαμε πόσο γρήγορα περνά ο καιρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ