Γκαρσία : «Μας στοίχισαν τα λάθη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Γκαρσία : «Μας στοίχισαν τα λάθη, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ (2-2) στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να βελτιωθεί.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε ακριβά τα λάθη που έκανε στο αποψινό παιχνίδι και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι εικόνα στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι ικανοποιημένος που πήρε η ομάδα του την ισοπαλία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ:«Ξέραμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα κανονικό ντέρμπι. Η αλήθεια είναι ότι στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα παιχνίδια. Από κει και πέρα κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν. Το καλό όμως σίγουρα είναι ότι αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα ώστε να επιστρέψουμε και να πάρουμε την ισοπαλία».

Για τη διαφορά στην αποψινή επιθετική εικόνα της ομάδας του σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια: «Παίζει και ο αντίπαλος. Όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, η ΑΕΚ είναι πολύ σοβαρή. Εϊναι συμπαγής, με καλή συγκέντρωση, είναι δύσκολο να της βάλεις γκολ. Ήταν ένα σωστό ντέρμπι, το περιμέναμε, έκλεισαν καλά τον άξονα και δε μπορέσαμε να βρούμε τις λύσεις που έπρεπε».

Για το γεγονός ότι η αποψινή αναμέτρηση ήταν πολύ έντονη και πώς σκέφτεται τη διαχείριση ενόψει του επόμενου αγώνα, την Τετάρτη (27/01): «Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γίνει πολύ καλή αποκατάσταση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές σήμερα και ήταν μια προσπάθεια πολύ έντονη, τόσο από σωματικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Και τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συκγεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι έτοιμοι, το οποίο είναι και ντέρμπι».

Για τις δύο μεταγραφές του ΠΑΟΚ, Μπράντοβιτς και Καγκάβα: «Όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές, έρχονται για να δώσουν το κάτι παραπάνω, να βελτιώσουν την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στυλ της ομάδας. Γιατί από την άλλη, πρέπει να πω ότι όταν έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που πρέπει να αγωνιστούν, επειδή δεν έχουν την εμπειρία μπορεί να υποπέσουν σε κάποια λάθη και να τα πληρώσουμε. Γι’ αυτό πρέπει να κοιτάμε το σύνολο».

Για το αν το παραπάνω αφορά τον Περέιρα: «Όχι, δεν το λέω για τον Περέιρα. Είμαι ικανοποιημένος από τον Περέιρα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε ως μονάδες και ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ