Τζούρτζεβιτς : «Να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Τζούρτζεβιτς : «Να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μίλησε για το στόχο του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις όποιες πιθανότητες έχουν.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες προκειμένου να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τις ευκαιρίες που θέλει να πάρει για να δείξει τι αξίζει, για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα και στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζούρτζεβιτς: 

Για τα ματς με την ΑΕΚ: «Ήταν δύσκολο να παίζουμε τρεις σερί αγώνες μέσα σε 10 μέρες κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα δέκα λεπτά από τη λήξη προηγούμασταν, όμως, δυστυχώς φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Τους αντιμετωπίσαμε στην έδρα τους αυτή τη φορά. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη είχα την ευκαιρία να ισοφαρίσω σε 2-2, όμως δεν το κατάφερα».

Για το τι πρέπει να κάνουν από δω και πέρα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με αρχή αυτό κόντρα στον Ατρόμητο. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να παλέψουμε, να παίζουμε με την καρδιά μας για τη φανέλα μας σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα για αυτό είναι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάνει καλή σεζόν. Αυτή η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για εμάς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο Ατρόμητος χάνει πολύ δύσκολα μέσα την έδρα του. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά την Κυριακή».

Για το παιχνίδι κατοχής του Ολυμπιακού: «Προτιμώ να μην έχουμε την κατοχή, αλλά να πάρουμε τη νίκη. Σημασία έχει στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα νικήσουμε».

Για την ευκαιρία που είχε να ισοφαρίσει στο ματς με την ΑΕΚ: «Είδα πάρα πολλές φορές τη φάση, είδα πώς θα μπορούσα να έχω σουτάρει. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν στη θέση του. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, το σουτ που είχα δοκιμάσει σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Νιώθω πολύ καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θέλω περισσότερες ευκαιρίες να παίζω με την ομάδα γιατί θέλω να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία».

Για το αν θέλει να δείξει περισσότερα στη δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα: «Σίγουρα, έχω να δώσω πολλά στην ομάδα, αυτό που ζητάω είναι συμμετοχές, γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο τα δίνω όλα. Η επιθυμία μου είναι να καταφέρω να το δείξω».

Για το αν πιστεύει στην ατυχία, με δεδομένο ότι έχει ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ: «Ένας επιθετικός πρέπει 90 λεπτά να είναι συγκεντρωμένος και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία. Θυμάμαι την ευκαιρία που είχα με τον Κισσαμικό στο 1-0. Πρέπει να υπάρχει πάντα συγκέντρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ