Μαθήματα ζωής από την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Μαθήματα ζωής από την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Μαθήματα ζωής στη διαδικτυακή συνάντηση στις Σχολές αλλά και στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, καθώς είχαν καλεσμένο τον Mikey Poulli, ο οποίος έδωσε το παράδειγμα και έδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο Mikey Poulli, με καταγωγή από την Κύπρο, που έχει χάσει την όραση του, έδωσε μαθήματα ζωής στη διαδικτυακή συνάντηση με τις Σχολές αλλά και την Ακαδημία, πάντα στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μια μπάλα για όλους» που τρέχει ήδη από το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ερυθρόλευκη Ακαδημία:

«O Mikey στην ερυθρόλευκη παρέα του «A ball for all»

Ο Mikey Poulli έδωσε το παράδειγμα και μας έδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Στη διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις σχολές του Ολυμπιακού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο μικρός Κύπριος που μένει πλέον μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του, απάντησε μαζί με τον πατέρα του John Poulli σε σειρά ερωτήσεων, δίνοντας μαθήματα ζωής για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες στη ζωή.

Χάνοντας την όρασή του σταδιακά (και πλέον ολοκληρωτικά) στη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, ο Mikey δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τα έδωσε όλα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να παίξει ποδόσφαιρο.

Όπερ και εγένετο! Πλέον το ποδόσφαιρο τυφλών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του με τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του να είναι απαραίτητα για όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό και όχι μόνο φυσικά».

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ακαδημίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ