Απάντηση Καραπαπά στο ΦΩΣ

Απάντηση Καραπαπά στο ΦΩΣ

Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση γα όσα υποστηρίζονται στο σημερινό ΦΩΣ θέλησε ο Κώστας Καραπαπάς απαντώντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Απαντήσεις στα όσα υποστηρίζει το ΦΩΣ σε σημερινό ρεπορτάζ του έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Καραπαπάς αναφέρθηκε στα όσα έγιναν το καλοκαίρι με τον Χάσι, τον πρώτο στόχο και την ευθύνη της προετοιμασίας και στην απομάκρυνση του γυμναστή της ομάδας Χρήστου Μουρίκη με απόφαση Λεμονή. Απόφαση που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο πρόβλημα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει τώρα ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδώ και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

1. Η διοίκηση ζήτησε απο τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε απο κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πει η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον.

2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε από το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβασεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, από τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.
Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέμματα των χορηγούμενων απο τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ